Focus op Woningbouw

De ontwikkeling van woningbouw kent verschillende aanvliegroutes. Voor grootschalige uitbreidingslocaties hebben gemeenten de ruimtelijke kaders vaak al in beeld gebracht. Bij inbreidingslocaties kan dat anders zijn en ligt het initiatief vooral bij de markt. In de rol van initiatiefnemer, strategisch adviseur, gedelegeerd of risicodragend ontwikkelaar is Libre vooral actief op inbreidingslocaties.

De afgelopen jaren heeft Libre als (gedelegeerd) ontwikkelaar gewerkt aan diverse woningbouwplannen in opdracht van ontwikkelende aannemers, de particuliere markt en eigen ontwikkelingen. De projecten kennen een variatie van gestapelde bouw en grondgebonden woningen, zowel op inbreidings- als uitbreidingslocaties.

Libre werkt het liefst aan de iets complexere woningbouwprojecten in een binnenstedelijke context. Daarnaast zet Libre ook graag haar tanden in projecten die (deels) vastgelopen zijn.

Interessant?!

Door op onderstaande button te klikken kunt u ons een mail sturen met uw vastgoedvraag. We nemen vervolgens contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook op +31 73 657 68 45!

Bekijk onze projecten