Focus op Transformatie

Bestaand vastgoed dat in de loop der jaren haar oorspronkelijke functie heeft verloren, kan vaak nog goed geschikt zijn voor een nieuwe functie.

De afgelopen jaren heeft Libre ervaring opgedaan bij de transformatie van leegstaande gebouwen. Zo zijn in een voormalige binnenstedelijke autogarage zeer luxe loftwoningen gerealiseerd en is op een andere locatie een leegstaand kantoorgebouw getransformeerd naar levensloopbestendige bungalows. In Limburg is een ontwikkelingsplan geïnitieerd waarbij een landelijk gelegen voormalige drukkerij in “hoevestijl” wordt getransformeerd tot een landgoed met een hoogwaardig zorgconcept voor mensen met geheugenproblematiek.

Libre heeft een goed gevoel voor het in beeld brengen van de ontwikkelingspotentie van bestaand (leegstaand) vastgoed, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en creativiteit.

Interessant?!

Door op onderstaande button te klikken kunt u ons een mail sturen met uw vastgoedvraag. We nemen vervolgens contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook op +31 73 657 68 45!

Bekijk onze projecten